Waarvoor kun je een aanhangwagen tijdens bouwprojecten?

22 maart 2023
aanhangwagen

Het verbouwen of klussen aan een woning kan een leuk project zijn, maar er komt ook een hoop extra werk bij kijken. Waar laat je bijvoorbeeld alle puin die na het sloopwerk overblijft en hoe haal je makkelijk alle lange houten balken van de bouwwinkel op terwijl deze niet in jouw auto passen? Met behulp van de kipper aanhangwagen van HAPERT zijn deze problemen verleden tijd. De kipper aanhangwagen zorgt ervoor dat jij grote voorwerpen makkelijk naar jouw gewenste locatie kunt brengen. Ook was het opruimen van puin nog nooit zo makkelijk. Lees snel dit artikel om meer te weten te komen over de voordelen van de aanhangwagen.

Wat is een kipper aanhangwagen?

De kipper aanhangwagen is een type aanhangwagen die erg geschikt is voor verbouwingen. Dat komt omdat de laadbak van deze aanhangwagen kan worden gekanteld. De kant waarop de laadbak kantelt verschilt per type. Het voordeel van de kipper aanhangwagen is dat het makkelijk is om een bepaald materiaal op de gewenste plek te storten. Zo kan je bijvoorbeeld een hoop grindkorrels op een plek neerleggen om ze vervolgens netjes over het pad te verdelen. Zonder de kipper aanhangwagen moest je dit materiaal door middel van mankracht naar de gewenste plek tillen.

Het opruimen van puin

Bij een verbouwing komt veel troep kijken. Je krijgt te maken met overige materialen, oude onderdelen, zand, grind, en ander vuil. Ondanks dat je dit vuil tijdens de verbouwing aan de kant kunt leggen, komt er een moment dat je al dit materiaal officieel uit het huis moet krijgen. Met behulp van een kipper aanhangwagen was dit nog nooit zo makkelijk. Je laadt allereerst de aanhangwagen vol met alle materialen die weg mogen. Vervolgens rij je naar een lokale stortplaats om het vuil weg te brengen. Doordat de laadbak van de kipper aanhangwagen wordt gekanteld, kan je in één keer al het puin op de stortplek achterlaten. Dit scheelt je een hoop tijd.

Het vervoeren van grote objecten

Moeten er tijdens de verbouwing grote houten blokken worden vervoerd of zijn er andere goederen die zwaar of groot van formaat zijn? Dan kan je hier de kipper aanhangwagen voor gebruiken. Deze aanhangwagen kan namelijk een zwaar gewicht tillen. Vervolgens kan je de laadbak kantelen tot een positie die het makkelijker maakt voor de werkers om het materiaal uit de laadbak te halen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Decoratieladders

Ga je een decoratieladder kopen dan ben je bij vaneldikladders.nl aan het juiste adres. De ladders worden hier van hout...

Lees meer