Squid raamtextiel: de perfecte combinatie van sfeer en zonwering

22 mei 2024

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om de zon buiten te houden en tegelijkertijd een aangename sfeer in huis te creëren? Kijk dan eens naar Squid raamtextiel. Dit innovatieve product biedt de perfecte oplossing voor zowel zonwering als sfeervolle raambekleding.

 

Wat is Squid raamtextiel?

Squid raamtextiel is een hoogwaardig materiaal dat speciaal is ontworpen voor raamdecoratie. Het textiel is gemaakt van duurzame vezels die bestand zijn tegen zonlicht, vocht en slijtage. Dankzij de unieke structuur van het materiaal biedt Squid raamtextiel effectieve zonwering zonder dat het ten koste gaat van het uitzicht of de lichtinval.

 

Voordelen van Squid raamtextiel

Zonreflectie: 33%, dit zorgt voor zo’n 3 graden koeler
Sfeervolle uitstraling: Creëert een aangename en warme sfeer in huis
Duurzaam materiaal: Gaat lang mee en is eenvoudig te onderhouden
Breed scala aan designs: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Eenvoudige installatie: Kan moeiteloos worden bevestigd op vrijwel elk type raam

 

Verschil Squid raamtextiel en andere raamdecoraties
Squid raamtextiel is redelijk nieuw in de raamdecoratie wereld. Bij raamdecoratie wordt vaak gedacht aan gordijnen en rolgordijnen. Ook jaloezieën en lamellen zijn tegenwoordig steeds vaker te zien bij men thuis. Squid raamtextiel heeft echter verschillende voordelen tegenover dit soort andere raamdecoraties.

Neemt weinig ruimte in beslag
Squid raamtextiel is een soort raamfolie wat je op je ramen aanbrengt. Je plakt het in principe zoals een sticker. Het raamfolie neemt dus vrijwel geen ruimte in beslag. Je hoeft dus  geen vensterbankaccessoires te verplaatsen of vervangen zoals soms het geval is bij gordijnen of jaloezieën waardoor het in de diepte niet meer past.

Weinig tot geen onderhoud nodig
Squid raamtextiel heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Af en toe eens met een licht vochtige doek afnemen is prima. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de ruimte waar het wordt gemonteerd.

 

Toepassingen van Squid raamtextiel

Squid raamtextiel is veelzijdig en kan in diverse ruimtes worden toegepast, zoals:

Woonkamer
Keuken
Kantoor
Slaapkamer

 

Installatie en onderhoud

Het installeren van Squid raamtextiel is een fluitje van een cent. Het textiel kan eenvoudig worden bevestigd vanwege de zelfklevende laag die het raamfolie bevat. Onderhoud is ook een eitje: af en toe even afstoffen of licht stofzuigen is voldoende om het textiel in topconditie te houden.

Waar kun je raamtextiel van Squid kopen?
Bij www.raamfolieonline.nl vind je het Squid raamtextiel in meerdere kleuren. Van een lichte chalk kleur tot de donkere rock. Het zijn stijlvolle kleuren en ook oogt het een tikkeltje chique!

Facebook
Twitter
LinkedIn
ontploffingsgevaar

Wat is ATEX?

ATEX is de afkorting van Atmosphere Explosible. Zegt je misschien niets, maar dit begrip behelst alle afzonderlijke situaties waarin er...

Lees meer