De laatste keuken trends

22 februari 2023
Keuken

Bij de inrichting van je nieuwe keuken denk je natuurlijk over de indeling na. Je wilt een praktische indeling, zodat je tijdens het koken overal gemakkelijk bij kunt. De ruimte die je daarvoor hebt, speelt een rol bij de keuzes die je maakt. Maar de plaats waar je bepaalde keukenapparatuur plaats, is net zo belangrijk. Net als de stijl. Kies je voor tijdloos met een trendy invalshoek? Dit zijn de laatste keukentrends.

 

Bepaal je stijl met de juiste kleuren

 

Nu het bijna 2023 is, kunnen we al praten over de keukentrends van het komend jaar. Als je nu je keuken gaat verbouwen, ben je in ieder geval helemaal bij als je kiest voor natuurlijke tinten als terracotta, zandkleur en grijs. Toch blijft ook de industriële of urbanstijl nog steeds populair. Denk daarbij aan beton, metaal en ruwere houtpatronen voor een robuuste aanblik. Je kunt in je keuken meerdere kanten op, want houd je meer van kleur, dan kies je voor okergeel, aubergine of groen. In combinatie met lichte houtkleuren, heb je een keuken die helemaal past bij de laatste trends.

 

Een stijlvolle inrichting

 

Voor welke kleur je ook kiest, als het op inrichting aankomt dan kun je rekenen op een strakke, praktische keuken. De kastjes zijn voorzien van minimalistische grepen, of hebben helemaal geen grepen om de aanblik van je keuken zo eenvoudig mogelijk te houden. Wissel de gekleurde deurpanelen af met houten of gemarmerde panelen voor een extra stijlvol effect. Ga je de keuken verbouwen in Den Haag en heb je voldoende ruimte? Kies dan voor een kookeiland of plaats bij een open keuken een bar om de keuken van de kamer te scheiden.

 

Praktisch geplaatste keukenapparatuur

 

Bepaalde keukenapparatuur is onmisbaar, zoals een kookplaat, een vaatwasser en een oven. Plaats deze keukenapparatuur volgens de laatste trends achter de keukenkastjes, zodat deze een onopvallende plek in de keuken krijgen. Terwijl je er toch op elk gewenst moment gebruik van kunt maken. Installeer een kookplaat inclusief afzuigfunctie in het kookeiland, waardoor je geen afzuigkap aan het plafond hoeft te hangen. De oven laat je op ooghoogte inbouwen. Maak voordat je de keuken gaat verbouwen een duidelijk ontwerp, zodat je precies weet hoe de indeling van je droomkeuken eruit moet komen te zien.

Facebook
Twitter
LinkedIn