Decoratieladders

1 mei 2024

Ga je een decoratieladder kopen dan ben je bij vaneldikladders.nl aan het juiste adres. De ladders worden hier van hout gemaakt. En dat levert mooie, decoratieve ladders op.Welke ladders worden vaak als decoratieve ladder gebruikt? We vertellen het je graag

Bouwladder als decoratieladder

Dat had je misschien niet verwacht; een bouwladder die als decoratie gebruikt wordt! Dat kom door de vorm van deze unieke ladder. Dat zie je direct. De bomen van de ladder (dat zijn de lange zijkanten) zijn rond. Eigenlijk zijn het boomstammen die over de gehele lengte doormidden is gezaagd. Dat geeft een uniek effect. Op vaneldikladders.nl staan een aantal mooie foto’s waardoor je de decoratieve waarde van deze ladders direct ziet.

Houtsoort

Voor de bouwladders gebruiken we verschillende soorten hout. Het hout wordt duurzaam gekweekt en verwerkt. Zo staat de zagerij in Duitsland dicht tegen het woud aan waar de bomen geoogst worden. Daarna worden er direct nieuwe bomen aangeplant zodat we in de toekomst ook nog voldoende hout hebben.

Enkele decoratieve ladder

Naast de bouwladder is ook de enkele houten ladder decoratief. Deze houten ladders worden al meer dan een eeuw met de hand gemaakt in de werkplaats. Dat zorgt ervoor dat geen enkele decoratieve ladder van vaneldikladders.nl hetzelfde is. Dat komt door het gebruik van het hout natuurlijk. 

Accessoires voor de decoratieve ladders

Op vaneldikladders.nl zie je ook handige accessoires die meegeleverd worden met de decoratieve ladders. Denk bijvoorbeeld aan een handige set haken. Aan deze haken hang je eenvoudig leuke plantjes op. 

Maatwerk decoratieve ladders

Ben je op zoek naar een speciale ladder, maar staat jouw ladder niet op de site vaneldikladders.nl? Dan zijn er mogelijkheden om de ladder aan te passen voor jouw situatie. Daarbij maken we de ladder breder of juist smaller. Ook de lengte is aan te passen.

Houten decoratieladders kopen bij Van Eldik Ladders

Nu je alles weet van een decoratieve ladder koop je deze houten ladder natuurlijk rechtstreeks bij de makers. Dat is Van Eldik Ladders uit Ochten. Heb je vragen over deze decoratieve ladders van hout? Neem dan contact op. We helpen je je natuurlijk graag. Degene die de ladders maken beantwoorden ook de telefoon. Zo weet je zeker dat je het juiste antwoord krijgt op alle vragen over houten ladders.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Compressor

Wat is een compressor?

Een compressor is een machine waarmee lucht wordt omgezet naar perslucht. Kleinjan compressoren worden onder andere gebruikt in de medische...

Lees meer