Badkamer afvoer laten ontstoppen in Utrecht? Bel de loodgieter

22 november 2023
badkamer

Je hebt lekker gedoucht, maar je merkt tijdens het douchen dat je een privé zwembad aan het creëren bent. Dat is te wijten aan het feit dat de afvoer in de badkamer verstopt is. In de leiding zit een blokkade, waardoor het water niet meer makkelijk of zelfs helemaal niet kan weglopen. De paniek slaat al lichtelijk toe, maar wees gerust. Je kunt niet alleen zelf proberen om de afvoer te ontstoppen, maar je kunt ook de badkamer afvoer laten ontstoppen in Utrecht door de loodgieter. Maar welke loodgieter bel je dan?

Wat kun je zelf doen als de badkamer afvoer verstopt zit?

Je kunt een badkamer afvoer zelf ontstoppen met bijvoorbeeld een ontstopper. Met deze grote zuignap aan een stok en wat kracht, kun je proberen om de afvoer te ontstoppen. Je kunt ook ontstoppingsmiddelen kopen bij een supermarkt of een bouwmarkt. Heet water is soms ook een optie, maar als het water helemaal niet wegloopt is dit niet aan te raden. Je maakt een lekkage alleen maar erger.

Loodgieter voor badkamer afvoer laten ontstoppen in Utrecht

Wanneer je er niet in slaagt om de afvoer te ontstoppen, heb je hulp nodig van een loodgieter. Je laat de specialist dan komen om de badkamer afvoer laten ontstoppen in Utrecht. Maar de ene loodgieter is de andere niet. De ene expert heeft jarenlange ervaring, terwijl de ander misschien onervaren is. Maar dat is niet het enige waar je op moet letten wanneer je iemand belt. Let er op dat de specialist snel kan reageren, geen voorrijkosten berekent en ook garantie geeft op de uitgevoerde werkzaamheden.

24/7 badkamer afvoer laten ontstoppen in Utrecht

Het is van belang dat je een specialist inschakelt die ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en beschikbaar is. Een verstopte afvoer in de badkamer wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten oplossen, omdat het voor een lekkage en een vieze geur in huis kan zorgen. Dan heb je er niets aan als een loodgieter niet in staat is om direct langs te komen. Gelukkig kunnen de meeste loodgieters snel reageren en kun je vaak de badkamer afvoer laten ontstoppen in Utrecht binnen een half uur tot een uur. Goede service, toch?

Voorrijkosten voor badkamer afvoer laten ontstoppen

Waar je ook naar kunt kijken is of de loodgieter die je inschakelt ook voorrijkosten berekent. Of bijvoorbeeld speciale tarieven hanteren als die in de avond, in het weekend of op feestdagen langs moeten komen. De badkamer afvoer laten ontstoppen in Utrecht is natuurlijk niet gratis, maar je kunt wel wat geld besparen als je voor een specialist kiest die niet alleen 24/7 voor je klaar staat, maar die ook geen speciale tarieven en voorrijkosten hanteert.

 

Een ander aandachtspunt heeft betrekking op de garantie die een loodgieter wel of niet geeft op de badkamer afvoer laten ontstoppen in Utrecht. In de regel geeft een loodgieter 3 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Heb je nog vragen? Klik hier voor antwoord op al je vragen.

Facebook
Twitter
LinkedIn