Waarom kunststof platen breed inzetbaar zijn

11 januari 2022

Bij een verbouwing of misschien zelfs wel een nieuwbouw komt vaak veel kijken. Je hebt verschillende materialen nodig om je klus tot een goed eindproduct te kunnen maken. Welke materialen zijn goed voor welke klus? Dat zijn dingen die je als allereerst uit moet gaan zoeken. Kunststof platen zijn daarin misschien wel een optie. Die zijn in ieder geval lekker licht. Wat kun je er allemaal mee?

Wat kun je met kunststof platen?

Als je gaat kijken in welke toepassing je gebruik kunt maken van kunststof platen dan denken wij dat je er versteld van zult staan. Wij zullen er een aantal voor jou opnoemen.

Kunststof aanrechtblad

Had jij bijvoorbeeld kunnen denken dat het gebruikt zou worden als aanrechtblad? Solid surface platen zijn daar heel erg geschikt voor om te gebruiken en worden daardoor dus ook steeds populairder.

Kunststof wandbekleding in de douche

De kunststof platen van Marlan zijn ideaal om in een douche te gebruiken. Het grote voordeel is dat er in kunststof geen bacteriën zich kunnen verschuilen en het ook heel goed en snel schoon te maken is. 

Kunststof in de kroeg

Het wordt veel gebruikt om er een mooie bar van te maken. Hartstikke fijn om schoon te maken en goed bestendig tegen het vocht waarmee een bar vaak te maken krijgt. 

Het onderhoud van kunststof

De reden waarom het kunststof plaatmateriaal steeds populairder aan het worden is dat is omdat het onderhoud een heel stuk makkelijker is en omdat kunststof ook een stuk lichter in gewicht is. Je kunt kunststof het beste onderhouden door het gewoon met een vochtige doek af te nemen en het daarna eventueel droog te maken met een droge doek. Meer hoef je er eigenlijk niet aan te doen.

Meer van het kunststof plaatmateriaal van Marlan weten? Dan kan je er gerust eens een kijkje gaan nemen om te bepalen of dit super materiaal ook geschikt is voor de toepassing die jij in gedachten hebt. Ben je er niet helemaal zeker van dan kun je gerust contact opnemen en vragen om een goed en deskundig advies.

Facebook
Twitter
LinkedIn